witlofschotel van Joyce |
Ingredienten: (3 pers.):
4 stronkjes witlof
halve groene paprika
halve rode paprika
champignons
1 prei
bladerdeeg
1 ei
ketjap manis (zoet)
paprikapoeder
pond rundergehakt
jonge kaas op
2 blikjes tomatenpuree | Bereiding:
Snij de witlof, paprika`s, champignons en prei en bak het samen in een pan. Doe de papriekapoeder en de ketjap (ongeveer 5 el) en de tomatenpuree er bij en rul dan het gehakt er door heen. Neem een ovenschaal en doe er het mengel in (de helft) dan kaas er op en dan de rest van het mengsel dan weer kaas en dan de plakjes bladerdeeg zodat het helemaal bedekt is. Neem het ei kluts het en smeer het over de bladerdeeg. zet het ongeveer 30 min op stand 6 a 7 200/250 graden in de voorverwarmde oven eet smakelijk |
Receptnummer: 1152 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: joyce |
Opmerking: het kan ook met prei, spinazie, andijvie of boontjes je kunt er eventueel gebakken aardappeltjes bij eten |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |