Nieuws   Zoeken 

Rita's pasta met parmaham, gorgonzola en peren
Ingredienten: (4 pers.):
Italiaanse (parma)ham (naar behoefte)
spaghetti
pakje gorgonzola
light room
1 rijpe peer
Bereiding:
Kook de spaghetti. Schik de plakken ham op een diep bord. In het midden schik je de spaghetti. Snij de peer in kleine stukjes. Smelt de gorgonzola (of andere blauw geaderde kaas) in de lightroom en laat de stukjes peer even mee gaar worden. Overgiet hiermee de spaghetti. Opdienen met glaasje witte wijn.
Receptnummer: 11529 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Is een recept van Restaurant "Pasta" in hartje Antwerpen. Heeeeeel lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept