Nieuws   Zoeken 

Els' tagliatella met gehakt-champignonsaus
Ingredienten: (4 pers.):
Tagliatella voor 4 pers.
400-500 gr. rundergehakt
bakje (kastanje)champignons
2-3 el olijfolie
2 teentjes knoflook
4-5 el groene pesto
1/4 l. crème fraîche
4 el gesnipperde basilicum
Stukje parmezaanse kaas (eventueel)
Bereiding:
Snijd de champignons in plakjes. Kook de pasta gaar in een pan met ruim kokend water en een scheutje olijfolie. Terwijl de pasta kookt:. Verhit olijfolie in een pan, roerbak het gehakt rul. Pers de knoflook erboven uit, voeg de champignons toe. Minuutje of bakken dan de pesto en crème fraîche toevoegen. Wat zout en peper indien nodig en breng de saus aan de kook. Zachtjes 5 minuutjes laten pruttelen. Tagliatella afgieten en door de saus roeren. Over 4 borden verdelen en de basilicum erover strooien. Aan tafel eventueel wat parmezaanse kaas erover raspen. Salade erbij en smakelijk eten! !
Receptnummer: 11576 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Parmezaanse kaas aan een stuk is veel lekkerder dan die gedroogde uit een zakje.
Je kunt het dan grof boven je pasta raspen en proef het verschil!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept