Nieuws   Zoeken 

Agnes' hemelse shoarmaschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje aspergesoep
een halve liter water
een halve eetlepel kerrie
1 blik ananas (schijven)
500 gr. shoarmavlees
rijst
Bereiding:
Bak het shoarmavlees bruin in de braadpan. Voeg water en kerrie toe en breng dit langzaam aan de kook. Meng het pakje aspergesoep met een beetje water tot een glad papje en voeg dit bij het vlees. Breng dit aan de kook. Voeg de in stukjes gesneden ananas erbij en laat dit op een laag vuur in 10 minuutjes gaar worden. Wel regelmatig doorroeren!.
Receptnummer: 11698 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Serveren met rijst en een salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept