Gerda's bladerdeeg spinazie taartjes |
Ingredienten: (4 pers.):
450 gr spinazie a la creme
boter
paneermeel
pakje bladerdeeg
2 eieren
150 gr geraspte kaas
zout en peper
4 kleine ovenschaaltjes | Bereiding:
Spinazie ontdooien en uitlekken. Vet ovenschaaltjes in en bestrooi ze met het paneermeel. Bedek de schaaltjes met bladerdeeg, prik met een vork wat gaatjes. Klop de eieren los en voeg de spinazie, zout en peper toe. Vul hiermee de schaaltjes en strooi de geraspte kaas erover. Bak ze in een voorverwarmde oven in 30 min op 200 graden tot ze stevig zijn. |
Receptnummer: 11839 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. |
Opmerking: Lekker bij een tapas gerecht |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |