Nieuws   Zoeken 

Lenie's groente frittata
Ingredienten: (4 pers.):
2 el plantaardige olie
1 ui fijngesneden
1 aardappel in heel dunne schijfjes
350 gr asperges uit blik uitgelekt
1 rode chilipeper in lange repen
1 courgette in lange repen
6 eieren gekluts
versgemalen zwarte peper
2 el parmezaanse kaas geraspt
Bereiding:
Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag[23 cm]. En verdeel de fijngesneden ui erover. Leg de dunne schijfjes aardappel op de ui. Dek de. Pan af met aluminiumfolie en bak de aardappel incirca 25 min zacht op laag vuur. Schik de asperges en reepjes chilipeper en courgette als spaken van een wiel op de laag aardappelen. Giet de geklutste eieren erover en bestrooi hetgeheel met peper en parmezaanse kaas. Zet de frittata circa 15 min onder de voorverwarmde. Gril tot hij stevig is. Laat de frittata 10 min afkoelen. Voordat u hem uit de pan haalt. Snijd hem in punten. En serveer ze direct.
Receptnummer: 11871 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 55 min.
Opmerking:
het komt uit een tapas kookboek . heerlijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept