Ingredienten: (4 pers.):
2 papaya's
200 gr. garnalen
1 sjalotje
1 dl. mayonaise (zie recept koude sauzen van Francis)
2 el tomatenketchup
1 tl worcestershiresaus
1 cl. citroensap
2 el verse bieslook
1 gr. zout
1 mespunt peper | Bereiding:
Halveer de papaya's, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees er voorzichtig uit. Snij het vruchtvlees in blokjes en vermeng dit met het fijngesneden sjalotje, de mayonaise(zie mijn recept bij koude sauzen van Francis), de tomatenketchup en de garnalen. breng dit op smaak met worcestershiresaus, citroensap, zout en peper. Zet dit tot gebruik afgedekt in de koelkast. Wrijf de papaya helften in met citroensap, verpak ze in aluminiumfolie en leg deze ook tot gebruik in de koelkast. Bereiden: Vul de papaya helften met het garnalen mengsel en garneer met fijngeknipte bieslook.
|