Nieuws   Zoeken 

Jose's varkenshaas in portsaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg varkenshaas in plakjes
cranberriecompot
250 ml creme fraiche
2 uitjes
150 katenspek (iets dikker gesneden) peper en zout
aanvulling:
twee glazen port ruby
Bereiding:
Snipper de uien. Snijd de katenspek in dunne reepjes , bestrooi de het vlees me peper en zout. Bak de uitjes en de katenspek in hete boter. Voeg het vlees toe en laat het even bruin worden. Haal het vlees uit de pan. Haal de pan van het vuur en roer de creme fraiche door het bakvet met 3 eetlepels cranberriecompot. Doe het vlees terug in de pan en laat het even +/- 15 minuten zachtjes gaar worden.

aanvulling:
ik ben vergeten de port erbij te voegen, er moeten twee glazen port ruby samen met de creme fraiche aan het bakvet worden toegevoegd. sorry voor dit ongemak ik verwacht dat het eten er lekkerder door zal smaken met de port
Receptnummer: 12144 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
lekker met een venkelsla en gebakken aardappels
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept