Nieuws   Zoeken 

Angelique's vlammende eieren
Ingredienten: (4 pers.):
1 kleine ui
1 kleine rode paprika
1 blik tomaten van 440 gr.
2 el tomatenpuree
2 el olijfolie
6 eieren
12 dunne plakjes pikante salami
2 el verse peterselie
1 th fijngehakte rode spaanse peper
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160 graden
Snij de ui, de paprika, de tomaten en de rode peper in kleine stukjes.
Bak de harde groenten 2 a 3 min in de olijfolie goudbruin.
Tomaten en de tomatenpuree erbij voegen en 10 min onder af en toe roeren zacht laten bakken.
Giet het tomatenmengsel in een ovenschaal en druk met de de bolle kant van een lepel kuiltjes in het mengsel voor de eieren.
Breek voorzichtig in elk kuiltje een ei.
Dek het mengsel af met de salami en bak het ongeveer 20 min in de oven.
Strooi de peterselie er over en direkt opdienen.
Receptnummer: 1215 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Angelique. B
Opmerking:
Een zeer pittig recept.
Serveren met knapperige groenten en stokbrood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept