Nieuws   Zoeken 

@nita's gevuld stokbrood
Ingredienten: (4 pers.):
1 stokbrood
rundergehakt
paprika
ui
ei
paneermeel/broodkruim
gehaktkruiden
kerrie
ketjap
koffiemelk
Bereiding:
Snij de stokbrood in plakken van ongeveer 4 cm. Haal het brood eruit, maar laat iets zitten bij de korst want anders dan breekt het als er het gehakt mengsel erin stopt. ( De plakken zijn nu hol). Maak het gehakt aan met 1 ei, de kruiden (naar smaak), de fijn gesnipperde ui, paprika. Doe er een scheutje koffiemelk bij en een scheutje ketjap. Doe of het broodkruim erbij of de paneermeel. Zorg er voor dat het niet te stijf wordt want dan smaakt het niet meer. Doe het gehaktmengsel in de plakken stokbrood, ook weer niet te stijf opvullen. Zet de plakken op een bakblik en doe ze ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven. (200 graden). Eet smakelijk.
Receptnummer: 12287 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Je kunt het maken voor net zoveel mensen als je wilt, alleen dan neem je overal wat meer van. Dit maakte mijn vader heel vaak en het viel bij iedereen in de smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept