Nieuws   Zoeken 

Jan's garnalen met aubergine en bamboe
Ingredienten: (4 pers.):
4 kleine sjalotjes
kerriepoeder
basilicum
Thaise vissaus
1 blikje bamboescheuten
1 aubergine
1 citroen
santen
1 kg gamba´s
Bereiding:
Aubergine in stukken snijden en met het sap van een ½ citroen besprenkelen en laten intrekken.
Sjalotjes fruiten in wat olie
Aubergine erbij doen en omroeren.
Flink wat kerriepoeder erbij doen, mag best wat overheersen.
Gesneden bamboe erbij doen en ½ citroen erboven uitknijpen en omroeren
Dan een flinke scheut vissaus en goed omroeren.
Dan de garnalen erbij doen en 1 ½ cm santen erbij doen en omroeren.
dan een wijnglas water er bijdoen en het geheel omroeren en laten sudderen.
(suggestie: het water mag ook vervangen worden door witte wijn)
Daarna ruim basilicum bijvoegen
Receptnummer: 1229 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept