Nieuws   Zoeken 

Linda's visschotel
Ingredienten: (3 pers.):
bladerdeeg
bamigroente
ketjap
kabeljauwfilet (blokken uit vriesvak)
rijst
Bereiding:
Bak in een wok of hapjespan de bamigroente met een flinke scheut (naar smaak) ketjap erbij. Snij de bijgevoegde rode peper en bak deze mee. Bak de groente tot deze beetgaar is. Rangschik de blokken kabeljauwfilet (kan bevroren) in een ovenschaal. Verspreid de bamigroente erover heen en bedek de hele oppervlakte met bladerdeeg. Prik nu met een vork allemaal gaten in de bladerdeeg zodat de vis gaar kan worden. Doe dit in een voorverwarmde over (op 200 graden) en laat het ongeveer 20 a 30 minuten staan. EET SMAKELIJK!
Receptnummer: 12325 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept