Nieuws   Zoeken 

Anita's tapenade van paprika's en zongedroogde tomaten
Ingredienten: (12 pers.):
- Drie paprika’s (uit pot kan ook)
Ca. 8 gedroogde tomaten
laten wellen
½ zakje pijnboompitten (geroosterd)
klein blikje tomatenpuree (voeg telkens in de blender iets toe
totdat je op een goede substantie komt)
olijfolie (naar eigen smaak)
20 gr kappertjes
½ rode en ½ groene Spaanse peper
2-3 eetlepels verse basilicum
2-3 eetlepels verse munt
evt. peper en zout toevoegen op gevoel!
Bereiding:
Rooster de paprika’s in de oven/gril tot zwart geblakerd en stop in plastic zak voor ca. 15 minuten. Daarna is het vel gemakkelijk te verwijderen. Wel de zongedroogde tomaten. Rooster de pijnboompitten. Snijd de pepers in kleinere stukken. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in food processor en meng tot smeuïg geheel. Gebruik de olijfolie om de substantie eventueel gladder te maken
Receptnummer: 12911 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept