Nieuws   Zoeken 

Yvonne's italiaanse bol pittig
Ingredienten: (4 pers.):
Vier italiaanse bollen
1 ui
1 prei
bakje spekjes
1 pond gehakt
1 theelepel sambal
vier eetlepels satesaus kant en klaar
Bereiding:
Hol de italiaanse bollen uit. Bak het gehakt rul met de gesnipperde ui en de prei. Bak in een andere pan de spekjes uit en voeg deze als ze klaar zijn bij het gehakt. Voeg een theelepel sambal toe. Als alles gaar is de satesaus erbij en alles goed warm laten worden. De italiaanse bollen vullen met het gehaktmengsel. Lekker met een komkommersalade.
Receptnummer: 12916 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Sambal en satesaus valt uiteraard naar smaak te gebruiken. Knoflook kan ook toegevoegd worden naar smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept