Nieuws   Zoeken 

Edith's kip-chipsschotel
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. kipfilet
3 tenen knoflook
2 blikken champignoncremesoep (alleen van Unox onverdund)
150 gr. geraspte belegen kaas
1 zak paprika chips
Bereiding:
1. Snijd de kipfilet in stukjes
2. Neem een ovenschaal en doe de stukjes kipfilet
erin. Pers de tenen knoflook er boven uit.
3. Voeg de 2 blikken champignoncremesoep
geheel toe en roer. Dit moet dus een dikke brei
zijn. Zo niet dan heb je de verkeerde soep
gebruikt en wordt het niet zoals het moet zijn.
4. Roer 100 gr geraspte kaas door het geheel
5. Zet de oven aan op 200 graden en zet na 10
minuten de schaal in de oven.
6. Na 30 min. strooi je de resterende kaas over het
gerecht. Laat dit 5 minuten bakken.
7. Kruimel tenslotte 2 handjes paprikachips over
het gerecht en laat dit ook warm worden.
Eet dit gerecht met stokbrood en groene salade
Receptnummer: 1299 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Edith Yildiz
Opmerking:
Het leuke van dit recept is dat het er heel lekker uitziet en heerlijk smaakt.
Tegen mijn gasten zeg ik altijd dat het het geheim van de kok is, als zij naar het recept vragen, want niemand zou geloven dat je dit gerecht met 2 blikken soep maakt.Een echte aanrader dus voor als u gasten krijgt en u weinig tijd hebt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept