Nieuws   Zoeken 

Ineke's pien's pasta
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr middelgrote rauwe garnalen
1 sjalot
fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel balsamico azijn
zout
peper
verse basilicum
mosterd
3 tenen knoflook
geperst
1 winterwortel
plakken
1 gourgette
stukjes
1 rode/1 groene paprika
reepjes
bakje champignons
plakjes
verse
grote tomaat
ontveld
in stukjes
1/2 uitgeperste sinaasappel
1 eetlepel sour cream
500 gram Barilla pasta bv.Orzo
Bereiding:
Schep garnalen om met olie,sjalot,azijn ,zout, peper en knoflook. Kook pasta met groentebouillon blokje. In wok, bak garnalen in oliemengsel,slechts enkele minuten tot ze rose zijn. Haal ze uit de wok en roerbak nu snel de wortels, paprika's, champignons en gourgette beetgaar in deze volgorde. Bak tomaat 1 minuut mee. Voeg garnalen, pasta toe en verwarm snel al omscheppend. Roer tot slot van het vuur af sinaasappelsap,sour cream, mosterd, basilicum naar smaak door de schotel.
Receptnummer: 13278 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Lekker met frisse salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept