Nieuws   Zoeken 

Julia's kipreepjes met kerrie-yoghurtsaus
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram kipfilet
15 gram boter
zout
versgemalen zwarte peper
75 ml yoghurt
75 ml mayonaise
1/2 afgestreken theelepel kerriepoeder
1 teen knoflook uit de knijper
Bereiding:
1. Snijd de kipfilet in reepjes. 2. Zet een grillpan {als je die niet hebt, neem dan een koekenpan} op hoog vuur en laat de boter bruin worden. 3. Bestrooi de kip met zout en versgemalen zwarte peper. 4. Bak de reepjes kip al omscheppend 6 tot 8 minuten. 5. Klop voor de saus met een garde alle ingrediƫnten door elkaar. 6. Serveer de reepjes kip met de saus.
Receptnummer: 13328 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Lekker met sla en gebakken aardappeltjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept