Nieuws   Zoeken 

Hanneke's asperge zalm lunch
Ingredienten: (1 pers.):
4 verse gare asperges
2 plakken gerookte zalm
2 sneetjes casino wit
1 ei
2 plakken rauwe ham
beetje bieslook
Bereiding:
Rooster de boterhammen. Leg de zalm op de geroosterde boterhammen. Snijd de asperges door de helft. Snijd het gekookte ei door de helft of door een eiersnijder en verdeel die op de 2 geroosterde boterhammen. Doe de rauwe ham tussen 2 vellen huishoudpapier ein de magnetron en bak ze zo in 40 seconde(iets meer of iets minder , ligt aan de dikte van de rauwe ham) knaperig. Hak dit heel fijn en verdeel over de asperges en ei. Beetje bieslook
Receptnummer: 13353 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
voor degene die niet van zalm houden, ham is HET alternatief ! !
Ik gebruik meestal de restjes van de vorige dag, dus een hele snelle lunch! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept