Ria's kipfilet met Gorgonzolasaus |
Ingredienten: (2 pers.):
2 enkele kipfilets
3 el boter
1 ui
1 deciliter witte wijn
50 gr. Gorgonzola
zout
peper
tijm
3 el crème fraîche of room culinair | Bereiding:
Kipfilets bestrooien met zout en peper.
Boter in de koekenpan verhitten. Hierin de kipfilets aan elke kant ong. 3 minuten bakken.
Intussen ui pellen en snipperen.
Ui aan kipfilet toevoegen en ong. 2 minuten meebakken.
Kipfilets uit de pan scheppen en warm houden in aluminiumfolie.
Wijn, tijm en crème fraîche door bakvet roeren.
Gorgonzola in stukjes verdelen en aan de saus toevoegen. Al roerende Gorgonzola laten smelten.
Kipfilets terugleggen in de saus en nog ong. 5 minuten laten sudderen met de deksel op de pan.
Kipfilets op 2 borden leggen. Saus erover scheppen. |
Receptnummer: 1337 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Ria |
Opmerking: Lekker met tagliatelle en gemengde salade. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |