Nieuws   Zoeken 

Joke's visschotel
Ingredienten: (2 pers.):
4-5 grote aardappels
3-4 tomaten in plakjes
2 moten kabeljauw
heel zakje bosuitjes, in ringetjes snijden
1 pakje boursin
ovenschaal
Bereiding:
aardappels bijna gaar koken en in plakjes snijden.
in een ovenschaal de plakjes aardappel leggen, daar weer op plakjes tomaat dan de hele moten kabeljauw dan weer tomatenplakjes en als laatste de bosuitjes en de plakken boursin
je dekt de schotel af met alu folie en doet hem ong. een half uurtje in de oven. (ong.175C) de laatste 5 minuten doe je de folie er even af.
Receptnummer: 1340 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Joke van der Schoor
Opmerking:
ipv kabeljauw kun je ook koolvis nemen..maar wellicht ook zalm bedenk ik me net.. gewoon proberen.. is zalig
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept