Nieuws   Zoeken 

Visfilets met Witloof van Francis
Ingredienten: (4 pers.):
8 visfilets
8 stronken witloof
50 cl.droge witte wijn
25 cl. room
75 gr. boter
Gehakte peterselie
peper, zout en muskaatnoot
Bereiding:
Maak het witloof schoon en snij het fijn.
Fruit het in de boter tot het glazig wordt 7 à 8 min.
In een pan de wijn aan de kook brengen en hierin de visfilet 5 min..' pocheren. Haal de filets uit de pan en houdt ze warm.
Laat de wijn verder inkoken en voeg nu het witloof en de room toe.
Afsmaken met peper, zout en muskaatnoot.
Leg de visfilets op warme borden en giet nu de saus met het witloof over de visfilets.
Bestooi met de gehakte peterselie.
Smakelijk.
Receptnummer: 1351 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Francis
Opmerking:
Serveer met nieuwe aardappeltjes of Frans brood.
TIP:Het witloof kun je vervangen door prei, bloemkool, broccoli, champignons...
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept