Nieuws   Zoeken 

Sonja's simpele vullende salade met gamba's
Ingredienten: (1 pers.):
1 pak gemarineerde gamba's a 250 gram
100 gram gekookte aardappels
75 gram mais (uit blik)
1 grote ui
1 grote tomaat
2 eetlepels creme fraiche
Peper en zout
Bereiding:
Gamba's laten ontdooien. Aardappels en tomaat in blokjes snijden, ui snipperen. Mais, aardappels, tomaat en ui mengen. Creme fraiche mengen met 2 el sap van de mais, peper en zout. Dit door de salade mengen en lekker in laten trekken. Ondertussen gamba's 10 minuten in een oven van 200 gr gaat laten worden. Eet ze.
Receptnummer: 13572 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
De gamba's waren toevallig nieuw in het assortiment bij de deka-markt en de aardappels en de mais had ik nog staan. Mijn man kwam onverwacht niet thuis dus was dit een zalige simpele 1-persoonsmaaltijd. Enne... die 250 gram gamba's ... da's echt niet veel als ze zo lekker zijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept