Nieuws   Zoeken 

Micha's schnitzel metbieslooksaus
Ingredienten: (1 pers.):
75 - 100 g penne rigate (pak á 500 g)
1 varkensschnitzel
3 el olijfolie
3 (roma) tomaten
gehalveerd
2 el Crème fraîche
1/2 el tomstenpuree (blikje)
1/2 zakje verse bieslook (à 25 g)
1 teentje knoflook
geperst
Bereiding:
Penne in 13 min. Beetgaar koken. Schnitzel bestrooien met peper en zout. In ruime koekenpan 2 el olie verhitten en schnitzel in 8 min. Gaarbakken. Na 5 min. Tomaten naast schnitzel leggen en meebakken. In andere pan Crème fraîche met romatenpuree verwarmen. Bieslook erboven fijnknijpen en saus op smaak brengen met zout en peper. Pasta in vergietlaten uitlekken. In pastapan 1 el olie verhitten en knoflook op hoog vuur 10 sec. Bakken. Penne erdoor mengen. Schnitzel, tomaten en penne op bord scheppen. Saus over vlees scheppen.
Receptnummer: 13578 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Penne Rigate deze week in de aanbieding bij AH voor 0. 99 a 500 g (zonder Bones)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept