Nieuws   Zoeken 

Josien's boerenmacaroni
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram boerensoepgroenten
1 zak gesneden uien
klein blikje mais (vocht eraf halen)
klein blikje kidneybonen (vocht eraf halen)
1 el italiaanse kruiden
1 tl kerrie
1 tl strooiaroma
flinke scheut ketjap
400 gr. macaroni
2 el olijfolie
4 eieren
scheutje melk
peper en zout
Bereiding:
Begin met het water voor de macaroni op te zetten, en zo gauw het kookt doe je de macaroni er in. Bak nu een omelet van de 4 eieren die losgeklopt zijn met een scheutje melk of koffieroom en een beetje zout. Leg de omelet apart en snijd hem in reepjes. Verhit de olie en bak de uien op hoog vuur samen met de kerrie 2 min. Voeg dan de soepgroenten toe en blijf roerbakken. Na 5 min. kunnen de kruiden, peper en zout erbij. Intussen is de (vlugkokende) macaroni ook gaar, giet die goed af en doe samen met de mais en kidneybonen bij het groentenmengsel. blijf roerbakken tot alles door en door warm is. Doe alles in een schaal en leg de reepjes omelet er kruislings overheen.
Receptnummer: 1360 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: josien van dishoeck
Opmerking:
Zet op tafel een keuze uit: augurkenschijfjes, zilveruitjes, geraspte kaas, tomatenblokjes, ketjap, sambal, strooiaroma en wat je verder lekker lijkt.....
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept