Nieuws   Zoeken 

Sue's kabeljauw uit de 'oude doos'...snel, lekker en makkelijk
Ingredienten: (4 pers.):
4 Kabeljauwfilet
(uit het vriesvak)
1 losgeklopt ei
paneermeel
bloem
peper en zout naar smaak
(olijf)olie om in te bakken
Bereiding:
Meng de peper en het zout (naar smaak) door het paneermeel. Kabeljauwfilets (al dan niet ontdooit) door het losgeklopte ei halen en vervolgens door de bloem. Nogmaals door het ei en dan door het paneermeel. Verhit de olie in een koekepan en wanneer deze heet genoeg is de kabeljauwfilets rondom goudbruin bakken en op iklein vuur laten doorbakken tot het gaar is. Let op! ! ! Vis is snel gaar! ! !. Eet smakelijk! ;)
Receptnummer: 13605 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Nog altijd lekker met wat aardappelpuree en heerlijke worteltjes, maar ook lekker bij gebakken aardappeltjes, friet, brood, enz.

Klassiek, maar overheerlijk! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept