Nieuws   Zoeken 

Margo's romige schnitzel rolletjes
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 gele paprika
10 sprietjes bieslook
1 pakje monchou (100 gr.)
4 naturel schnitzels (kalfs-of varkens)
4 plakjes ham
boter
1 eetlepel ketchup
1 eetlepel koffieroom
cocktailprikkers
Bereiding:
Monchou op tijd uit de koelkast halen. Paprika in dunne reepjes snijden en hier weer kleine blokjes van snijden. Bieslook fijn knippen. Bieslook en paprika door de monchou roeren. Schnitzel uitspreiden en op elke 1 plak ham leggen evt. Randjes ham dubbelvouwen. Ham bestrijken met het monchoumengsel. Bestrooien met zout/peper en schnitzel oprollen (strak, als dat lukt. ) en vast zetten met de prikkers. In ongeveer 10 min. Om en om braden in de juspan tot het mooi bruin ziet en gaar is. Uit de pan nemen en op een bord warm houden. Ketchup, room en 100 ml water door het bakvet roeren en 2 min. Laten koken. Jus in juskom serveren. Lekker met rosti (en bv. Peultjes).
Receptnummer: 13616 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Echt een bijzondere favoriet. Supersnel en lukt altijd. Vooral de combinatie ham en monchou maakt het voor ons zo'n topper!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept