Nieuws   Zoeken 

Johanna's kabeljauw met groentedekentje
Ingredienten: (2 pers.):
1 kabeljauwfilet (uit vriezer)
1 uitje
1 teentje knoflook
1 kleine prei
100 gram champignons
halve gele of rode paprika
2 trostomaten of 1 vleestomaat
theelepel paprikapoeder
theelepel thijm
sap van halve citroen
peper en zout
beetje bloem
olijfolie
Bereiding:
-Snijd alle groente fijn. Fruit de knoflook en ui in olie en bestrooi met paprikapoeder. Bak dan de prei en champignons mee. Als deze bijna gaar zijn bak je de paprika nog even mee. Bestrooi de kabeljauw met zout, peper en bloem en bak hem volgens de verpakking. Tijdens het bakken de tomaat en thijm bij de groenten doen en op smaak brengen met peper en zout. De kabeljauw besprinkelen met citroen en de groenten als een dekentje er half over heen leggen. Serveer er basmatirijst bij en je hebt een heerlijke calorie-arme maaltijd. Eet smakelijk!.
Receptnummer: 13762 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept