Nieuws   Zoeken 

Malu's Romige Zalmpakketjes Uit De Oven
Ingredienten: (4 pers.):
4 zalmmoten (diepvries)
1 pakje roomkaas van MonChou
pijnboompitjes
verse dille
peper & zout
olijfolie
aluminiumfolie
Bereiding:
Scheur van de aluminiumfolie 4 ongeveer gelijke stukken af (redelijk groot, want moet enkele keren om de zalm gerold worden!).
Leg een (nog bevroren) zalmmoot in het midden van het stuk folie en bestrooi hem, naar smaak, met peper en zout. Schenk er daarna voorzichtig wat olijfolie overheen. Snij het roomkaasje in plakjes en beleg elke zalmmot met 3 of 4 plakjes roomkaas. Strooi hierna de vers gehakte dille er ruim over heen en eindig met een eetlepel pijnboompitjes. Vouw het folie voorzihctig om de zalmmoot heen tot je een mooi, stevig pakketje hebt. De uiteinden naar boven vouwen, anders kan hier vocht uitlopen! Laat de zalm goed gaar worden in de oven (tussendoor even kijken kan geen kwaad). Lekker met krieltjes, een frisse salade en evt. Griekse Tzaziki saus! Smakelijk!





Receptnummer: 13779 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept