Nieuws   Zoeken 

Josien's zalmfilet uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr. zalmfilet
1 blikje champignonsoep
1 el milde kerrie
1 el mayonaise
1 potje of blikje champignons
Bereiding:
Zet de zalm 5 min. in de magnetron, dan kan je het vel er gemakkelijk afhalen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de champignons uitlekken. Roer de onverdunde soep los met de mayonaise, de kerrie en de champignons.
Doe het vel van de zalm en snijd in hapklare brokken. Doe deze in een platte ingevette ovenschaal en schep hierover het soepmengsel. Zet in de oven tot alles door en door heet is, ongeveer 15 min.
Receptnummer: 1379 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: josien van dishoeck
Opmerking:
Kan ook helemaal in de magnetron bereid worden, maar dan moet je zelf even uitvogelen hoe lang het duurt. In mijn magnetron (800 watt) duurt het 8 minuten.
Lekker met krieltjes in de schil en sla.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept