Nieuws   Zoeken 

Zuurkool-rösti met zalm
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak zuurkool (500gr),
1 prei, in ringen,
1 bllik roze zalm (418gr) uitgelekt,
1 pakje room culinair (200ml),
2 tl gedroogde dille,
1 teen knoflook (fijngesneden),
1 zak aardappelrösties (diepvries, 600gr)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de zuurkool uitlekken in een vergiet en verdeel het met de prei over de bodem van de ovenschaal. Verwijder de graten en de huid van de zalm en verdeel de zalm overf de zuurkool en prei. Meng de room met de dille, de knoflook en peper en zout naar smaak. Schenk over de zuurkool, de prei en de zalm. Verdeel de bevroren rösties erover. Bak in ca. 25 minuten gaar.
Receptnummer: 13799 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: michakools
Opmerking:
Materialen:
Ovenschaal 20x30cm
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept