Nieuws   Zoeken 

Chanoek's Hartige Courgettetaart met zalm
Ingredienten: (4 pers.):
- 5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 2 courgettes
- 1 ui
- olie
- 1 blikje zalm (418 g)
- pakje Boursin knoflook & fijne kruiden (150 g)
- 3 eieren
- springvorm doorsnede 26 cm, ingevet
(- 1 el bloem)
Bereiding:
Bladerdeeg volgens de gebruiksaanwijzing laten ontdooien en de oven op 200 c voorverwarmen.
Courgettes wassen en in blokjes snijden en de ui pellen en snipperen. In de pan olie verhitten en de courgette en ui ca. 5 minuten zachtjes bakken. Zalm laten uitlekken en kraakbeen en vel verwijderen.
Zalm en boursin met de groenten mengen en boursin zachtjes laten smelten.
Eieren met zout en peper loskloppen. Taartvorm met de bladerdeeg bekleden. (bodem met vork inprikken en met bloem bestrooien).
Courgette-zalmmengels over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van de over in ca. 35 minuten gaarbakken.

Eet smakelijk!

Receptnummer: 13868 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Chanoek
Opmerking:
Lekker met een salade erbij.

Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept