Nieuws   Zoeken 

Pizza Napoletana Extra
Ingredienten: (2 pers.):
Pizzabodem met saus (Danerolle of AH)
2 Trostomaten
Geraspte mozzarella
Olijven
Kappertjes
Ansjovis
Knoflookpoeder
Oregano
Parmezaanse kaas
Scheutje olijfolie
Bereiding:
De oven voorverwarmen op 200 graden. Het pizzadeeg uitrollen, een beetje uitrekken en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. De saus uit de verpakking erover uitsmeren, de randen vrijlaten. De trostomaten ontdoen van vellen en pitjes en het vruchtvlees in blokjes snijden. De blokjes tomaat over de pizza verdelen. Verder beleggen in volgorde van de ingrediëntopgave, maar niet te dik want dat is niet lekker. Als laatste de randen insmeren met olijfolie en wat olie over de pizza sprenkelen. De pizza in ca. 18 minuten gaar bakken tot de randen bruin worden.
Receptnummer: 13879 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: barbara
Opmerking:
Voor 2 grote of 3 of 4 kleinere eters. Lekker met een groene salade erbij. Als je de ansjovis weglaat is de pizza vegetarisch.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept