Hannah's geheime andijviestamp |
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr. spekjes
500 gr. saucijzen
1000 gr. aardappelen
350 gr. rauwe andijvie
zes gesnipperde uien
vijf el ketjap manis
2 el azijn
3 el slasaus
| Bereiding:
Kook de (iets bloemige) aardappelen. Bak het spek uit. Uit de pan halen en vijf van de zes uien in het bakvet bakken tot iets glazig. Vervolgens de uit het vel gehaalde en in stukjes verdeelde saucijsjes (ter grootte van gehaktballetjes) meebakken. Aan het eind de spekjes toevoegen. Alles mooi bruin laten worden. De andijvie in hele dunne reepjes snijden.
De aardappelen stampen met de rauwe andijvie en het vlees + de uien, plus de andere ingrediƫnten.
De laatste gesnipperde ui naar believen rauw toevoegen. |
Receptnummer: 1388 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: hannah ludwig |
Opmerking: Deze stimpstamp, maar dan anders en lekkerder, eventueel nog aanvullen met (los) sambal badjak, of sambal brandal |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |