Nieuws   Zoeken 

Ratatouille met karbonade
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr Provencaalse wokgroenten
4 karbonades
peper, zout
boter en/of olijfolie
500 gr spaghetti
1 blik gepelde tomaten
Bereiding:
Bestrooi de karbonades aan beide kanten met peper en eventueel zout.
Verhit boter en/of olie in een koekenpan en bak de karbonade aan beide kanten bruin. Zet de temperatuur laag en laat de karbonade zachtjes gaar worden.
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit 1 eetlepel olijfolie en een wok of koekenpan en bak hierin de Provencaalse wokgroenten ca. 4 minuten.
Voeg de gepelde tomaten en 1/2 kopje water toe.
Breng aan de kook, doe een deksel op de pan en laat op lage temperatuur ca. 5 min zachtjes koken.
Haal de deksel van de pan en laat nog ca. 5 minuten zachtjes koken tot het vocht bijna is ingekookt.
Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe.
Serveer de ratatouille met de spaghetti en de karbonade.

Variatie:
Gebruik in plaats van gepelde tomaten 400 gr verse, in stukken gesneden tomaten.
Receptnummer: 13895 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: lydia
Opmerking:
Dit recept stond op een verpakking C1000 Provencaalse wokgroenten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept