Nieuws   Zoeken 

Pasta met geitenkaas en kerstomaatjes
Ingredienten: (2 pers.):
1 kippenbouillonblokje
60 ml(=1/4 kopje) heet water
2 teentjes knoflook
200 gram kers-of cocktailtomaatjes
pasta(spaghetti) naar wens voor 2 à 3 personen
2 eetl verse basilicum
3 eetl verse peterselie
1 bakje(60 gram) verse zachte geitenkaas(bv Bettine Blanc)
peper en zout
Bereiding:
lekker! (slank) recept met kerstomaatjes voor je Barbara.

Pasta met geitenkaas voor 2 a 3 personen
Los 1 kippenbouillonblokje op in 60 ml(=1/4 kopje) heet water. Doe daarvan 1 eetlepel bouillon in een grote pan op een middelvuur. Voeg 2 teentjes knoflook,geperst toe en verwarm het 2 minuten. Giet 200 gram gehalveerde kerstomaatjes erbij en laat ongeveer 1 minuut sudderen tot dat ze zacht zijn. Voeg de rest van de bouillon toe en laat het warm worden.
Ondertussen kook je de gewenste hoeveelheid pasta(spaghetti) en laat dan uitlekken. Doe de pasta in een grote schaal en voeg de tomatensaus toe. Roer even door en voeg 2 eetlepels verse fijngehakte basilicum en 3 eetlepels fijngehakte peterselie toe en 1 bakje(60 gram) verse zachte verkruimelde geitenkaas. Roer alles goed door en breng op smaak met peper en zout.

Receptnummer: 13913 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: lydia
Opmerking:
Lijkt weinig maar vult goed. Eventueel nog een soepje vooraf en een toetje na.
Oorspronkelijk een WeightWatchers recept.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept