Nieuws   Zoeken 

hannah's kabeljauwschotel
Ingredienten: (4 pers.):
600 gram kabeljauwfilet
blikje geconcentreerde champignonsoep
150 gr. gesneden champignons
1 potje zure room
dl witte, droge wijn
geraspte kaas
paneermeel
boter
Bereiding:
ovenschotel invetten. kabeljauw in schotel leggen.
Mengen: blikje soep, champignons, zure room, wijn.
Mengsel over kabeljauw gieten. Bedekken met
geraspte kaas en wat paneermeel. Vlokjes boter
bovenop. Ongeveer 30 minuten in oven van plm.
200 graden.
Receptnummer: 1401 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: hannah ludwig
Opmerking:
opdienen met witte rijst of aardappelpuree. De kabeljauw kan ook heel goed worden vervangen door kipfilet. Dan filet eerst even aanbakken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept