Nieuws   Zoeken 

Cisca's kaas boterkoekjes
Ingredienten: (2 pers.):
90 gr. geraspte parmezaanse kaas
90 gr. gezeefde loem
snufje zout
75 gr. zachte roomboter
2 el olijfolie
Bereiding:
Meng alle ingredienten door elkaar en druk het deeg samen.
Rol het deeg uit tot een rol van ± 23 cm
Maak deze zo rond mogelijk en laat het 30 min. opstijven in de koelkast.
Vet een bakplaat iets in.
En snij het deeg met een scherp mes in dunne plakjes.
ak in een voorverwarmde oven 150°C
in 20-25 min, lichtbruin.
Laat afkoelen
Receptnummer: 1427 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: cisca
Opmerking:
door het opstijven iets langer tijd nodig
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept