Cisca's kaas boterkoekjes |
Ingredienten: (2 pers.):
90 gr. geraspte parmezaanse kaas
90 gr. gezeefde loem
snufje zout
75 gr. zachte roomboter
2 el olijfolie | Bereiding:
Meng alle ingredienten door elkaar en druk het deeg samen.
Rol het deeg uit tot een rol van ± 23 cm
Maak deze zo rond mogelijk en laat het 30 min. opstijven in de koelkast.
Vet een bakplaat iets in.
En snij het deeg met een scherp mes in dunne plakjes.
ak in een voorverwarmde oven 150°C
in 20-25 min, lichtbruin.
Laat afkoelen |
Receptnummer: 1427 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: cisca |
Opmerking: door het opstijven iets langer tijd nodig |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |