Nieuws   Zoeken 

Roomsaus met gerookte zalm
Ingredienten: (2 pers.):
pakje MonChou Pan & Oven
1/2 dl droge witte wijn
2 tl viskruiden
1 el kappertjes
100 gr. gerookte zalm
zout en (versgemalen) peper
Bereiding:
Verwarm een pakje MonChou Pan & Oven met de droge witte wijn. Roer de viskruiden, kappertjes en in reepjes gesneden gerookte zalm door de saus. Warm de saus goed op en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer met pasta, tomatensalade of veldsla.
Receptnummer: 148 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept