Nieuws   Zoeken 

Bieslooksaus
Ingredienten: (2 pers.):
pakje MonChou Pan & Oven
1 bouillonblokje
4 el gesnipperde bieslook
2 uitgeknepen teentjes knoflook
2 el citroensap
1 dl water
zout en (versgemalen) peper
Bereiding:
Schenk de MonChou Pan & Oven in een pannetje en verwarm op laag vuur. Voeg het verkruimeld bouillonblokje toe en de gesnipperde bieslook, de uitgeknepen teentjes knoflook, de citroensap en het water. Breng de saus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Lekker bij vis (gebruik dan een visbouillonblokje), varkensvlees (vleesbouillon) en aardappelen.
Receptnummer: 152 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept