Nieuws   Zoeken 

Bolognesesaus
Ingredienten: (2 pers.):
1 rode paprika
125 g champignons
1 ui
1 el olie
1 teentje knoflook
300 gr. gehakt
1 blikje tomatenpuree
2 tl Italiaanse kruiden
pakje MonChou Pan & Oven
zout en peper.
geraspte kaas.
Bereiding:
Snij de paprika, champignons en ui in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui met een uitgeknepen teentje knoflook. Voeg de gehakt toe en bak dit rul. Doe de overige groenten erbij met een blikje tomatenpuree en de Italiaanse kruiden. Laat het geheel 3 minuten pruttelen. Roer er een pakje MonChou Pan & Oven door. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer met pasta en geraspte kaas.
Receptnummer: 153 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept