champignons met escargotboter van martine
Ingredienten: (4 pers.):
12 grote champignons
witte wijn
100 gr. boter
25 gr. fijngehakte sjalotten
sap van 1/2 citroen
2 teentjes knoflook
Bereiding:
de staartjes van de champignons verwijderen
de fijngehakte staartjes met fijngesneden sjalotten in witte wijn laten uitkoken tot dit hele mengsel droog is.dan escargotboter maken met de boter,het sap van de citroen en twee teentjes knoflook.Alles goed vermengen. De champignons opvullen met de staartjes en de escargotboter er bovenop leggen. De champignons ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven laten bakken.
Receptnummer: 1548 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Martine
Opmerking:
Heel lekker voorgerechtje,vlug gemaakt en succes verzekerd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept