Nieuws   Zoeken 

Rinske's snelle spitskool
Ingredienten: (4 pers.):
pond spitskool
1 ui
1 teen knoflook
olie of boter
4 eieren
peper en zout
1 rode paprika
bieslook
Flinke hapjespan!
Bereiding:
Fruit de ui met de knoflook in een beetje hete olie (of boter). Voeg de spitskool en fijngesneden paprika toe. Even bakken op een hoog vuur. Giet dan de losgeklopte eieren erbij en laat alles rustig stollen. Schep alles nog 1x om. Op smaak maken met peper en zout. (evt. een mespuntje suiker toevoegen). Garneren met bieslook.
Receptnummer: 1572 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Rinske
Opmerking:
Je kunt eventueel ook garneren met ham.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept