Nieuws   Zoeken 

Gevulde champignons a la Annet
Ingredienten: (4 pers.):
8 grote champignons
1 teentje knoflook
1 ui
1 pakje boursin
olijfolie
geraspte kaas
Bereiding:
Maak de champignons schoon. Snij de steeltjes eraf en snij deze heel fijn in kleine stukjes.
Snipper de ui heel fijn. Doe wat olie in de pan. en bak de ui hierin glazig. Bak tegelijk een uitgeperst teentje knoflook mee. Voeg daarna de fijngehakte steeltjes van de champignons toe.
Na dit kort aangebakken te hebben, voeg je de boursin toe tot een mooi papje.
Vul de champignons met dit papje.....Wat kaas erover heen strooien en even de voorverwarmde oven in. (ongeveer 10 min. op 220)
Receptnummer: 1577 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Annet
Opmerking:
Heeeeerljk voorgerechtje. Smaakt naar meer.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept