Miriam's crostini alla tartufo
Ingredienten: (4 pers.):
in plakken gesneden stokbrood of ciabatta
knoflook
1e persing olijfolie
vers gemalen peper en grof gemalen zeezout
Panastoe Truffelpanade
Bereiding:
Mijn recept voor Crostini is de eenvoud zelve, maar wel uitsluitend met topproducten bereid.
Verse plakjes stokbrood of ciabatta inwrijven met knoflook, besprenkelen met superieure kwaliteit eerste persing olijfolie en in de oven afbakken. Bestrooien met vers gemalen peper en vers gemalen zeezout. Bestrijken met Panastoe en Bonne Appetit !!
Receptnummer: 1622 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Miriam Toet
Opmerking:
"Panastoe" Truffelpanade is te verkrijgen bij Jacobus Toet Caviar BV in Scheveningen, Dr. Lelykade 150. Zij sturen deze fantastische delicatesse ook naar u op, vraag even of zij een gratis receptenboekje meesturen. Tel. 070-3544711
Voor meer info www.jacobus-toet.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept