Nieuws   Zoeken 

Martine's noedels met tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. noedels met vleesvulling (meestal rauwe ham)
2 kleine blikjes tonijn
ingredienten voor vinaigrettesaus
olie
azijn
knoflookpoeder
peper, zout
1 kleine ui
1 koffielepel mosterd
Bereiding:
de noedels koken
de uitgelekte tonijn tussendoor mengen
dan de vinaigrettesaus gieten over de nog warme noedels
laten afkoelen
serveren met ciabatta of stokbrood
Receptnummer: 1649 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Martine
Opmerking:
Dit heb ik eens gegeten in een klein spaans restaurant in het binnenland van Spanje. Het smaakt echt lekker en is in een wip klaar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept