Nieuws   Zoeken 

Ria's kabeljauw in mosterd
Ingredienten: (2 pers.):
2 kabeljauwfilets
1 dl water
4 plakjes roomboter
4 el mosterd
citroen
snufje zout
peper
wat paneermeel
Bereiding:
Was de kabeljauw en leg deze in de pan met water, knijp de citroen een beetje uit hierboven en strooi het zout en de peper erover. Leg in het vocht de boter en mosterd. breng dit aan de kook en laat het 5 minuten doorkoken. Schep de filets er voorzichtig uit en roer de boter, mosterd en water doorelkaar, maak het wat steviger met paneermeel en leg de filets weer terug. Klaar eet smakelijk.
Receptnummer: 1713 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: ria
Opmerking:
Ik vind dit het lekkerst met gewoon gekookte aardappelen en worteltjes (uit een potje)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept