Nieuws   Zoeken 

Sabine's Appelflap
Ingredienten: (6 pers.):
300 gr. bladerdeeg
1/8 liter slagroom
3 eetl. suiker
5 goudrenetten
3 eieren
een klontje boter
schil van een citroen
Bereiding:
Boter laten smelten in de vorm. Bladerdeeg in de vorm verdelen, inprikken met een sateprikker. Appels schillen en in partjes snijden en dakpansgewijs in de vorm leggen. Eieren, suiker, slagroom en de citroenschil mengen en over de appels gieten. Oven op 225 graden celcius. Combimagnetron op 200 graden celcius. Bak het in 25 tot 30 minuten.
Receptnummer: 1825 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: sabine
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept