Bart's Zalm Spinazie Auflauf |
Ingredienten: (4 pers.):
250 g Zalm (Aldi: Diepvries)
450 g Spinazie (Diepvries)
1 pakje/beker Slagroom
1 Ui
200 g kaas
1 pakje champignonsoep
1 ei
250 g macaroni | Bereiding:
Laat de zalm en de spinazie ontdooien. Breek de zalm in kleine stukjes.
Kook de macaroni gedurende 5-7 minuten (ca. 2 minuten minder dan het pakje aangeeft).
Klop slagroom en ei zeer kort. Voeg hieraan de helft van de, op het pakje soep aangegeven, hoeveelheid water toe en los de champignonsoep hierin op.
Gooi nu zalm, spinazie, macaroni en auflaufmengsel (dat spul met die slagroom en die soep) in de ovenschotel en bedek het met de kaas. Bak dit gedurende ca. 30 bij 170 grdC bruin. |
Receptnummer: 1847 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: B Penders |
Opmerking: Iedere andere vissoort kan worden gebruikt, ook kan met de groente worden gevarieerd: broccoli- of bloemkoolroosjes werken uitstekend. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |