Nieuws   Zoeken 

Els' ei in kokos-tomatensaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 eieren
1 spaanse peper
1 groene paprika
2 uien
2 el boter
2 teentjes knoflook
1 zakje santen
1 blik gepelde tomaten
sambal oelek
Bereiding:
Eieren hardkoken, laten schrikken en pellen. Overlangs in vieren snijden. Spaanse peper halveren, zaadjes eruit halen en in stukjes snijden. Paprika in ringen snijden, evenals de uien. Boter verhitten. Ui even zachtjes bakken. Knoflook erboven uitpersen. Spaanse peper en paprika toevoegen en ong. 3 minuten meebakken. Toevoegen: santen, tomaten met vocht en sambal (hoeveelheid naar smaak). Al roerend aan de kook brengen. Met deksel op pan ongeveer 30 minuten laten sudderen. Eieren toevoegen en 1 minuut mee laten warmen.
Receptnummer: 1863 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept