Nieuws   Zoeken 

Els' kipfilet gevuld met chorizo en mosterdsaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 dubbele kipfilets
1 dunne prei
2 el franse mosterd
50 gr. chorizo
zout en peper
1 tl. oregano
50 gr. boter
1/8 l. slagroom
peterselie
Bereiding:
De kipfilets halveren en openvouwen. Bestrijken met 1 el mosterd. Prei in dunne ringen snijden. Chorizo en prei over kip verdelen. Dubbelklappen en dichtmaken met cocktailprikkers. Inwrijven met zout ,peper en oregano. Boter verhitten en de kip bakken. De kip op een plan leggen en door het bakvet 1 el mosterd plus de slagroom roeren. even zachtjes koken. Kip op borden leggen en saus erover schenken. Garneren met peterselie.
Lekker met gebakken krielaardappeltjes en een salade
Receptnummer: 1865 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept